5 kilometre süre kovalamaca




Tarih: 22 Ekim 2023 Pazar 11:03

İHA

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde polis ekiplerinin ’dur’ ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü 5 kilometrelik kovalamaca sonucu yakalanırken, ehliyetsiz olduğu tespit edilen sürücüye 27 bin TL idari para cezası uygulandı.

 Olay, Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri durumundan şüphelendikleri plakasız motosiklete 'dur' ihtarında bulundu.

Polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü kaçmaya başladı. Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Devriye Ekipler Amirliği ekipleri 5 kilometrelik kovalamaca sonucu motosikleti ve sürücüyü yakaladı. Yapılan incelemede sürücünün K.E. olduğu ve ehliyetsiz olduğu için ekiplerden kaçtığı tespit edildi. Plakasız ve abartı egzozlu olduğu da belirlenen motosiklet sürücüsüne gerekli maddelerden toplamda 27 bin TL idari para cezası uygulandı. 
   
                                    


Etiket: aydın, kuşadası, ihtar, motosiklet,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA