“Görevini ihmal eden tüm sorumlular gereken cezayı alana kadar sürecin yakın takipçisi olacağız”




Tarih: 27 Ekim 2023 Cuma 17:23

Berna Uslu

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Aydın KYK Öğrenci Yurdu’nda yaşanan kazayla ilgili açıklama yaptı.

Kazada vefat eden Adnan Menderes Üniversitesi son sınıf öğrencisi Zeren Ertaş’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, “Görevini ihmal eden tüm sorumlular gereken cezayı alana kadar sürecin yakın takipçisi olacağız” dedi.

Başarır, şu ifadeleri kullandı; “Aydın KYK Öğrenci Yurdu’nda ihmaller sonucu meydana gelen asansör faciasında, Adnan Menderes Üniversitesi son sınıf öğrencisi Zeren Ertaş’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Cumhuriyetin 100. yılında hala öğrencilerimizin barınma, beslenme ve güvenlik sorunlarını çözmekten aciz bu iktidar, alınmayan önlemler sonucu göz göre göre kaybettiğimiz evladımızın sorumlusudur! Görevini ihmal eden tüm sorumlular gereken cezayı alana kadar sürecin yakın takipçisi olacağız”


Etiket: AliMahirBaşarır, haber, ceza, gündem


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA