Vali Pehlivan, ilk Türk uzay yolcusu Mersinli albayla buluştu




Tarih: 30 Ekim 2023 Pazartesi 14:28


Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan ile birlikte, İlk Türk uzay yolcusu olan Albay Alper Gezeravcı ile görüştü.

Valilik makamında gerçekleşen görüşmede, Albay Alper Gezeravcı’ya annesi Ayşe Gezeravcı ve babası Ali Baba Gezeravcı da eşlik etti.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini belirten Vali Pehlivan, Albay Alper Gezeravcı’ya, Cumhuriyetimizin 100.yılında, uzaya gidecek ilk Türk olarak ülkemizi ziyadesiyle gururlandırdığını, Mersinli olması sebebiyle ayrıca gurur duyduklarını belirtti, yapacağı uzay yolculuğunda ve uzayla ilgili TÜBİTAK bünyesinde sürdürmekte oldukları çalışmalarda başarılar diledi.

Albay Gezeravcı, Vali Pehlivan’ın sürecin başından beri iletişim kurarak yakın ilgi ve desteğini hissettirdiğini, bu durumun kendisini ziyadesiyle memnun ve mutlu ettiğini, onurlandırdığını ifade etti ve teşekkürlerini iletti.

Etiket: uzay yolcusu, albay, alper gezeravcı, mersin valisi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA