İsraillilerden ’’yataklı’’ protesto




Tarih: 31 Ekim 2023 Salı 14:53

İHA

İsrailliler, Batı Kudüs’te Hamas tarafından rehin alınanlar için Kudüs Belediye Meydanı’nda yüzlerce yatakla protesto gerçekleştirdi.

İsrail'in Gazze Şeridi’ne yönelik 7 Ekim’de başlattığı saldırılar devam ederken, Hamas tarafından düzenlenen Aksa Tufanı Operasyonu’nda çok sayıda İsrail vatandaşı Gazze’ye kaçırılarak esir alınmıştı. İsrailliler, Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları’nın rehin aldığı İsrailliler için Batı Kudüs’te bulunan Kudüs Belediye Meydanı’nda serbest bırakılması çağrısında bulundu.

Gazze’ye kaçırılan rehinelerin sayısı kadar yatak yerleştiren protestocular, Gazze’de bulunan rehinelerin fotoğraflarını da yataklara astı. Çok sayıda protestocu, rehinelerin zamanının tükendiğini göstermek için bir araya geldiklerini söyledi.

Protestoda sergilenen yatakların Gazze Şeridi’nde yerinden edilmiş sakinler için bir eve bağışlanacağı ifade edildi.


Etiket: israil, filistin, hamas, savaş


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA