Volkan Demirel de kaydını yaptırd




Tarih: 26 Kasım 2023 Pazar 14:48

İHA

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Herkes Koşar Mersin’e’ sloganıyla 10 Aralık’ta bu yıl 5.’sini düzenleyeceği ‘Uluslararası Mersin Maraton’u Halk Koşusu kategorisine, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel de kaydını yaptırdı. Sporun birleştirici gücüne inandığını söyleyen Demirel, tüm Mersinlileri maratonda koşmaya davet etti.

Dünya Atletizm Birliği tarafından ‘Elite Label’ kategorisinde yer alan ve 42 kilometre, 10 kilometre ve Halk Koşusu’nun yer alacağı maratonda, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel de Halk Koşusu’nda koşacak. Sporun birleştirici gücüne inandığını söyleyen Demirel, tüm Mersinlileri maratonda koşmaya davet etti.

DEMİREL: “HERKESİ 5. ULUSLARARASI MERSİN MARATONU’NA BEKLİYORUZ”

Tüm Mersinlileri 10 Aralık’ta gerçekleşecek olan ‘5. Uluslararası Mersin Maraton’una davet eden Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, spor yapmanın önemli olduğunun altını çizerek, “Sporun birleştirici gücü ve paydaşları çok fazla. Herkesin sağlık açısından spor yapmasının gerekli olduğunu düşündüğümüz için herkesi bu koşuya bekliyoruz. Belediyelerimiz bu tarz etkinliklerle, insanlarımızı spor ve aktivite yapma anlamında çok etkiliyor. Bu aktivitelerin daha da çoğalması gerekiyor. Hele ki Mersin gibi güzel bir şehirde hem iklimiyle, hem ortamıyla, buradaki insanların bir araya gelmesiyle çok güzel bir organizasyon olacak” ifadelerine yer verdi.

MARATON’A BAŞVURU İÇİN SON TARİH 6 ARALIK

42 bin 195 metreden oluşan mesafesiyle Dünya Atletizm Birliği tarafından ‘Elite Label’ olma özelliği taşıyan ‘Uluslararası Mersin Maratonu’, yarışmacıların 2024 Paris Yaz Olimpiyatları’na katılım sağlarken kota alabileceği bir yarış olması nedeniyle, sporculara büyük avantaj sağlayan organizasyonlardan biri olarak anılıyor. 42 kilometre, 10 kilometre ve Halk Koşusu’nun yer alacağı maratona kayıt yaptırmak isteyenler, “https://imsva91-ctp.trendmicro.com:443/wis/clicktime/v1/query?url=www.mbbspor.org%e2%80%9d&umid=DD6901AF-0B08-0C06-893F-35D48B81D69A&auth=3b1925d1bc8738e93b0ed0c6e2bc564debba9efa-825965b4e103fa22ca5dc6136087d36ffe00e68f adresinden 6 Aralık’a kadar başvuru yapabilecek.

Bu elektronik posta ve onunla iletilen bütün dosyalar sadece göndericisi tarafından alması amaçlanan yetkili gerçek ya da tüzel kişinin kullanımı içindir. Eğer söz konusu yetkili alıcı değilseniz bu elektronik postanın içeriğini açıklamanız, kopyalamanız, yönlendirmeniz ve kullanmanız kesinlikle yasaktır ve bu elektronik postayı derhal silmeniz gerekmektedir. T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden, iletilmesinden, alınmasından ve saklanmasından sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ görüşlerini yansıtmayabilir. Bu e-posta bilinen bütün bilgisayar virüslerine karşı taranmıştır. Ancak gönderici, bu e-posta mesajının virüs koruma sistemleri ile kontrol ediliyor olsa bile virüs içermediğini garanti etmez ve meydana gelebilecek zararlardan doğacak hiçbir sorumluluğu kabul etmez. 


Etiket: volkan demirel, hatayspor ,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA