Mersin Ampute Futbol Takımı galibiyetle başladı




Tarih: 11 Aralık 2023 Pazartesi 14:41

Emrah Birgül

1.Lig’de yer alan Mersin Ampute Futbol Kulübü, sezonun ilk karşılaşmasında Kahramanmaraş Ampute Futbol Takımını 3-1 yenmeyi başardı.

Galibiyet ile ilgili ve genel durumla ilgili açıklama yapan Mersin Ampute Futbol Kulübü Başkanı Ali Yanaç, hedeflerinin, tüm maçlarını kazanarak, sezonu şampiyon olarak tamamlamak olduğunu söyledi.

Sezon için Mısır Milli takımından 2 ve Gambiya’dan da 1 oyuncu transfer ettiklerini dile getiren Yanaç, kalan 12 futbolcunun Mersinli olduğunu söyledi.

“TAKMIN BAŞINDA TARİHE GEÇEN KADIN TEKNİK DİREKTÖR VAR”
Hedeflerinin şampiyon olmak olduğunu aktaran Yanaç, tarihe geçmiş olan ilk kadın teknik direktörün de takımın başında olduğunu belirterek, “Hedefimiz bu sene nağmağlup olarak süper lige çıkarak, Mersin’i daha üst seviye ligde temsil etmek” diyen Ali Yanaç, “Mersin’in ilk ve tek takımıyız. Takımımıza destek sunan başta Valimiz Ali Hamza Pehlivan olmak üzere Büyükşehir ve İlçe Belediye başkanlarımıza teşekkür ederiz. Ayrıca sponsorlarımıza da teşekkür ediyoruz. Sezona iyi başladık. Haftaya Sakarya’ya gideceğiz. En güçlü rakiplerimizden biri Sakarya. Oradan da galibiyetle dönmek istiyoruz. Bu arada Türkiye’nin ilk kadın teknik direktörü Fatma Kara hocamız da bizimle. Kendisi aynı zamanda özel eğitim öğretmeni. 2022-2023 sezonunda da Türkiye’de üçüncü olarak ampute futbol tarininin ilk kupa kaldıran kadın teknik direktörü olarak tarihe geçti” dedi.


Etiket: mersin ampute futbol takımı, kahramanmaraş ampute futbol takımı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA