Nazilli’de uyuşturucu operasyonu




Tarih: 15 Aralık 2023 Cuma 13:36

İHA

Aydın’ın Nazilli ilçesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda 3 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Nazilli Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen, T.S. ve A. H. isimli şahıslara yönelik yapılan çalışmalar sonucunda, 1 adet ara yakalama yapılırken 5.07 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

3 şahıs hakkında kullanmak için uyuşturucu bulundurmak suçundan adli işlem başlatıldı. Şüphelilerin ikametlerinde ve üzerlerin de yapılan adli aramada; 4 parça halinde toplam 15.9 gr Metamfetamin maddesi, 4 parça halinde toplam 18.49 gr esrar maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 7 adet fişek ele geçirildi. İki şüpheli şahıs uyuşturucu madde imal etmek suçundan gözaltına alınırken, olayla ilgili adli sürecin devam ettiği öğrenildi.


Etiket: aydın, nazilli, uyuşturucu, narkotik


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA