Selendi Devlet Hastanesi Müdürü Yıldız görevine başladı




Tarih: 6 Ocak 2024 Cumartesi 09:28

İHA

Manisa’nın Selendi İlçe Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürlüğü görevine atanan Yunus Yıldız görevine başladı.

Manisa'nın Selendi İlçe Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürlüğü görevine Yunus Yıldız, atandı.

Atanması yapılan Yıldız, “Sağlıklı olmak her bireyin hakkı, bu konuda insanımıza faydalı olabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz. Mesai arkadaşlarımla birlikte Selendi’de vatandaşlarımıza hizmet verecek olmaktan dolayı son derece heyecanlıyım. Görevimiz süresince elimizden geldiği kadar hastane hizmetlerini daha verimli, daha aktif ve daha kaliteli hale getireceğiz. Hastanemize gelen her vatandaşımızın sağlık hizmetini alarak evine sağlıklı ve huzurlu dönmesini sağlayacağız" dedi.

1991 yılında Mersin de doğan Yunus Yıldız ilk orta ve liseyi burada tamamladı. Ahi Evran Üniversitesi Tıbbi Sekreterlik bölümünü, Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisini ve son olarak ta Atatürk Üniversitesi Sağlık yönetimi bölümünü tamamladı. Yıldız ilk memuriyet hayatına 2017 yılında Selendi İlçe Devlet Hastanesinde başladı.


Etiket: manisa, selendi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA