Mokvich Lounge Mersinlilerden tam puan alıyor




Tarih: 12 Ocak 2024 Cuma 14:59

Haber Merkezi

Mersin’de Adnan Menderes Bulvarı üzerinde hizmete açıldığı günden bu yana konsepti ve menüsü ile Mersinlilerin beğenisini kazanan Moskvich Lounge, zengin menüsü ile öne çıkıyor.

Moskvich Lounge işletmecisi Sezer Tekdemir ile restoran hakkında konuştuk.

İlk olarak kendinden bahseden İşletme sahibi Sezer Tekdemir, şu ifadeleri kullandı: ''30 Ekim 1994 doğumluyum. Mersin’de doğdum, eğitim hayatımı da önce yurtdışında sonra Mersin’de devam ettirdiğini. Ailemiz 1982 yılından bu zamana kadar restorancılık sektöründelerdi ben de üniversiteyi bitirdikten sonra restorancılıkta farklı ve yenilikçi bir kimlik ile aile sektörünü devam ettirmeye Moskvich ile başladım.''

''Hem gündüz hem gece kuşağına hitap ediyoruz''

''Moskvich'te öncelikle insanların ilk karşılaştığı şey kişisel alan konfor alanı'' diyen Tekdemir, ''Yani tabii bunun yanı sıra herkesin bütçesini sarsmadan lezzetli yemek menülerimiz ve içecek menülerimiz. Verdiğimiz hizmetler, yemeklerimiz ve sunduğumuz tatlı, pasta ile hem gündüz kuşağına hem de gece kuşağına hitap ediyoruz'' diye konuştu.

Mersinlilerin burayı tercih etmelerinin en büyük nedenini, kişilerin hem gündüz hem de gece istedikleri menülere ulaşabiliyor olmalarına bağlayan Sezer Tekdemir, ''Yani buna menüde zenginlik diyebiliriz. Zengin menümüzle sektöre yön vereceğimize inanıyorum'' ifadelerini kullandı.

Moskvich, DJ performansları ve rafine menüsüyle öne çıkıyor

Restoranda müşteriler için sürprizler olacağını belirten Tekdemir, ''Bunlar için rezervasyon yaptırıp sizlerin de tanık olmasını bekliyoruz. Sürpriz diyelim. Her Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri canlı DJ performası olmakta. Konseptimiz damak tadını bilen ve görsel şöleni seven herkese hitap etmektedir'' ifadelerine yer verdi.

 


Etiket: mersin mokvich lounge, mersin yemek restoranı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA