Özel Mersin Ortadoğu hastanesinden yalan haberlere açıklama




Tarih: 26 Haziran 2024 Çarşamba 15:28

Haber Merkezi

Mersin Özel Ortadoğu Hastanesi Yönetimi, ‘Mide Balonu’ ameliyatı esnasında kalp krizi geçirerek vefat eden bir hasta ile ilgili sosyal medyada çıkan ve hastaneyi karalayan haberler üzerine açıklama yaptı.

Hastaneden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Son günlerde vefat eden bir hastamız üzerinden sosyal medyada yer alan haberler üzerine kamuoyunu bilgilendirme gereği duyulmuştur. Öncelikle vefat eden hastamıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz. Hastanemiz bünyesinde bulunan Obezite Cerrahisi bölümünde 5 Haziran 2024 tarihinde gerçekleşen ‘Mide Balonu” ameliyatı esnasında hastanın nabzı düşmüş ve Kalp krizi geçirdiği tespit edilmiştir. Hastanın “Mide Balonu” işlemi hemen sonlandırılmış, acilen Kardiyologlarımız tarafından anjiyoya alınmıştır. Anjiyo yapılarak kalp pili takılan hastamız maalesef vefat etmiştir. Gerçeği yansıtmayan, olayı tamamen “manipüle” ederek yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını bir kez daha belirtmek isteriz. Konu ile ilgili yasal süreç başlatılmıştır. Bu sürecinin hastane olarak sonuna kadar takipçisi olacağımızı bildirmek isteriz. Bu süreçte yayınlarıyla Hastanemizi, çalışanlarımızı ve Doktorlarımızı töhmet altından bırakanlar için hem suç duyurusunda hem de yasal işlemlerimizi başlatmış bulunmaktayız"

 


Etiket: mersin özel ortadoğu hastanesi, mide balonu, ameliyat


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA