Mersinli Haltercilerden Büyük Başarı




Tarih: 23 Ağustos 2024 Cuma 15:39

Haber Merkezi

Mersinli sporcular, Sivas’ta düzenlenen Yıldızlar Türkiye Halter Şampiyonası’na katıldı. Mersinli sporcular, şampiyonada iki kupa birden alarak önemli başarı kazandılar.

Sivas'ta düzenlenen Yıldızlar Türkiye Halter Şampiyonası’nda Mersinli Sporcularımız iki kupa birden alma başarısı gösterdi.

Yıldızlar Türkiye Halter Şampiyonası’na ilişkin sosyal medyada paylaşım yapan Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye Halter Federasyonu 2024 faaliyet programında yer alan ve 15-18 Ağustos tarihleri arasında Sivas'ta yapılan Kulüplerarası Yıldızlar Türkiye Halter Şampiyonasında Mersinli sporcumuz Salim Emre Çelik 67 kg sikletinde Türkiye 2'ncisi, Tarsus Gençlik ve Spor Kulübü erkek takımı Türkiye 3'üncüsü olurken bayanlarda Şahmeran Halter Spor Kulübü Takım halinde Türkiye 4'üncüsü olarak ilimize iki kupa ile döndüler.

Mersinli sporcularımızı ve onların bu seviyelere gelmesini sağlayan Antrenörlerimiz İsa Makal ve Ali Ambar'ı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.” 


Etiket: spor, başarı, mersin


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA