MİY, SANTRAFOR ARAYIŞINDA




Tarih: 25 Ağustos 2024 Pazar 14:58

Haber Merkezi

TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Yeni Mersin İdman Yurdu, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Bugüne kadar çok sayıda transfere imza atan kulüp yönetimi, santrafor arayışlarını ise sürdürüyor.

Geçtiğimiz sezonu nispeten başarılı bir sezon geçiren ve play-off oynama şansı dahi yakalayan Yeni Mersin İdman Yurdu, 2024-2025 sezonu öncesi sıkıntılı günler geçirdi. Teknik direktör ayrılığı yaşanan kulüpte, Kulüp Başkanı Metin Saltık da istifa ettiğini duyurmuş, çok sayıda önemli oyuncu da takımı bırakmıştı.

 

TRANSFERLER PEŞ PEŞE GELDİ

2024-2025 sezonu öncesi takım amatör lige kadar düşecek mi diye düşünülürken, bir anda transferler gelmeye başladı. Şu ana kadar 11 futbolcuyla anlaşma sağlanan kulüpte yeni transferler için çalışma yürütüldüğü, özellikle de santrafor arayışının sürdüğü öğrenildi.

 

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Yeni sezon öncesi Teknik Direktör Okan Kopan ile anlaşılırken, Toroslar Aziz Sancar Tesislerinde sezon hazırlık çalışmalarını sürdürüyor. Günde çift idman yapan Kırmızı Lacivertli takımda birkaç ay önce yaşanan sıkıntının da giderildiği göze çarpıyor.

 


Etiket: miy, spor, futbol, mersin


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA