EMİR’DEN PUSKAS’A ADAY GOL




Tarih: 25 Ağustos 2024 Pazar 15:00

Haber Merkezi

Erdemli Limonspor altyapısından yetişen ve Uğur Okulları İstanbulspor’da forma giyen 2000 doğumlu Emir Kaan Gültekin’in Amedspor’a attığı gol gündem oldu.

Trendyol 1. Lig'in 2. haftasında Uğur Okulları İstanbulspor, deplasmanda karşılaştığı Amedspor’u Erdemlili golcüsü Emir Kaan Gültekin'in attığı harika gol ile 1-0 mağlup etti. İstanbulspor bu sonuçla lige iki galibiyet ile başlarken, 24 yaşındaki Emir Kaan iki haftada iki gol atarak lige güzel bir başlangıç yaptı. Emir’in attığı bu muhteşem golden sonra ise spor yorumcuları, “Puskas’a aday bir gol attı” yorumlarını yaptı.

 

EMİR KAAN GÜLTEKİN’İN KARİYERİ

Erdemli doğumlu olan 2000 doğumlu Emir Kaan Gültekin, futbola Erdemli Limonspor altyapısında başladı 2011-2014 yılları arasında bu takımın formasını giydi. 2015-2018 yılları arasında Mersin Talim Yurdu Spor Kulübü için ter döken golcü oyuncu, 2019 yılına kadar iki sezon Tarsus İdman Yurdu formasını giydi. 2020 yılında şu anda futbol oynadığı Uğur Okulları İstanbulspor’a transfer olan Emir, daha sonra bir sezon Isparta 32 Spor’da oynadıktan sonra yeniden İstanbul yolunu tuttu.


Etiket: emir, maç, aday


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA