İyi Başlıyor Ama Sonunu Getiremiyor




Tarih: 27 Ağustos 2024 Salı 10:07

Haber Merkezi

Trendyol Süper Lig 3. Haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelen Atakaş Hatayspor, 2-0 önde götürdüğü karşılaşmayı 3-2 kaybetti. Hatay ekibi, ilk iki haftadaki maçlarda da öne geçmesine rağmen skoru koruyamayarak, puan kayıpları yaşamıştı.

Antalya Corendon Airlines Park Stadyumunda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan taraf olan Atakaş Hatayspor, peş peşe bulduğu gollerle 2-0 öne geçmesine rağmen, ikinci yarının 51. dakikasında Kilama’nın kırmızı kart görmesiyle 3 gol birden yedi ve maçı 3-2 kaybetti.

SOYUNMA ODASINA 2-0 ÖNDE GİRDİ

Karşılaşmanın 26. Dakikasında kazanılan penaltıyı kullanan Carlos Strandberg topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Dakikalar 32’yi gösterdiğinde ise Joelson Mendes’in pasında topla buluşan Carlos Strandberg kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol sesi çıkmadı ve konuk ekip soyunma odasına 2-0 önde girmeyi başardı.

KIRMIZI KART İŞLERİ BOZDU

İkinci yarının 51. dakikasında ise Atakaş Hatayspor futbolculusu Guy-Marcelin Kilama direkt kırmızı kart görerek, takımı 10 kişi bıraktı. Rakibinin 10 kişi kalmasını fırsat bilen ev sahibi Antalyaspor’un gol arayışları 60. dakikada meyvesini verdi. Kaluzinski’nin pasında topla buluşan Thalisson Kelven farkı 1’e indiren golü kaydetti. Golden sonra da ataklarını sıklaştıran kırmızı beyazlılar, Kaluzinski’nin ikinci asistini iyi değerlendiren Moussa Djenepo ile skoru 2-2’ye getirdi. Karşılaşmanın uzatma dakikalarının ilk bölümünde ise penaltı kazanan ev sahibi ekip, Braian Samudio ile 3-2 öne geçmeyi başardı. Karşılaşma bu skorla sona ererken, Atakaş Hatayspor, 2-0 önde olduğu maçtan puansız ayrıldı.

ÖNCEKİ MAÇLARDA DA ÖNE GEÇEN TARARAF HATAYSPOR’DU

Atakaş Hatayspor, ligin ilk haftasında İstanbul deplasmanında son iki sezonun şampiyonu Galatasaray karşılaşmasında da öne geçmesine rağmen sahadan 2-1 mağlup ayrılmış, geçtiğimiz hafta ise Mersin’de oynanan maçta, yine önde götürdüğü maçı, uzatmada yediği golle beraberlikle sonuçlandırmıştı.

Hakemler: Atilla Karaoğlan, Bora Özkara, Mustafa Sarvanlar

Antalyaspor: Kenan Piric, Mert Yılmaz, Amar Gerxhaliu, Thalisson Kelven, Burak İngenç, Soner Dikmen (Kaluzinski dk. 46), Erdal Rakip (Ramazan Gülerce dk. 90+5), Emre Uzun (Van de Streek dk. 46), Safuri (Gaich dk. 46), Djenepo (Bahadır Öztürk dk. 90+5), Samudio

Yedekler: Abdullah, Doğukan Özkan, Bahadır Öztürk, Bünyamin Balcı, Harun Toprak

Teknik Direktör: Alex de Souza

Hatayspor: Erce Kardeşler, Kamil Ahmet (Kerim Alıcı dk. 87), Kilama, Burak Yılmaz, Cemali Sertel, Massanga, Bamgboye (Hodzic dk. 87), Diack, Abdülkadir Parmak (Cengiz Demir dk. 55), Fernandes (Rivas dk. 71), Strandberg (Okoronkwo dk. 71)

Yedekler: Visar Bekaj, Görkem Sağlam, Rui Pedro, Selimcan Temel, Oğuzhan Matur

Teknik Direktör: Özhan Pulat

Goller: Thalisson (dk. 60), Djenepo (dk. 66), Samudio (dk. 90+4 pen.) (Antalyaspor), Strandberg (dk. 26 pen. ve dk. 32) (Hatayspor)

Kırmızı kart: Kilama (dk. 51) (Hatayspor)

Sarı kartlar: Amar Gerxhaliu, Kaluzinski, Thalisson Kelven, Van de Streek (Antalyaspor), Abdulkadir, Cemali Serter, Kamil Ahmet, Hodzic, Burak Yılmaz, Okoronkwo (Hatayspor)

 


Etiket: süper lig, delasman, antlalya


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA