“Bireysel Hatalardan Kaybediyoruz”




Tarih: 27 Ağustos 2024 Salı 20:07

Haber Merkezi

Deplasmanda Antalyaspor’a 3-2 kaybeden Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, bireysel hatalardan ötürü puan kayıpları yaşadıklarını söyledi. Pulat, son dakikada gelen penaltıyla maçı kaybettiklerini belirterek, hakemleri de eleştirdi.

Karşılaşma sonrası basın toplantısında konuşan Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, "İki ayrı devre olarak değerlendirilmesi gereken karşılaşmada ilk yarı her şey istediğimiz gibi gitti. 2-0 bir skorla aslında rahat girdik. Sonrasın Antalyaspor'un bir 10 dakika baskısını bekliyorduk. Bu baskıyı da iyi savunup Antalyaspor'un arkasında bulacağımız fırsatlarla skor arayacaktık. Çok talihsiz bireysel hatalardan 3 haftadır canımız yanıyor. Bireysel hataları sadece futbolcular değil hakem arkadaşlarımız yapıyor. Bize verilen penaltı pozisyonu öncesinde oyuncunun eline temas diyor, sonrasında penaltı pozisyonu. Aleyhimize verilen penaltılar çok rahat verilirken, bize verilenler didik didik aranıyor. Hakem yönetimi ilk 45 dakika başka, ikinci 45 dakika başka. Sahadaki oyuncular kadar hakemlerimiz de cesur olmalı. Hatayspor'un sesi çıkmıyor diye her hafta böyle bir skandalla karşılaşmaktan bıktık. Rakibimizi tebrik ediyorum" ifadelerine yer verdi.


Etiket: antalyaspor, hatayspor, özhan pulat


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA