Yarı Finale Çıkan Takımlar Belli Oldu




Tarih: 27 Ağustos 2024 Salı 22:12

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesinin Fındıkpınarı’nda düzenlediği 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası’nda finalistler belli olurken, Ayvagediği’nde ise yarı finale çıkan takımlar belli oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesinin yayla turnuvalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası’nda sona gelindi.

4 gruptan oluşan ve 24 takımın katıldığı turnuvada geçtiğimiz hafta sonu yarı final maçları oynandı. İlk yarı final maçında Kuyuluk ile Menteş takımları karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen maçta Menteş, 1-0 geriye düştüğü maçta Kuyuluk’u 3-1 yenerek, ilk finalist oldu. İkinci yarı final maçında ise ev sahibi Fındıkpınar ile Çavak karşılaştı. Karşılıklı goller ve penaltıların olduğu maçta rakibini 3-2 yenen Fındıkpınarı, finale yükselmeyi başardı. Maçta Çavak adına Hakan Gümüş, uzatma dakikalarında penaltı kaçırarak, takımın finale kalma şansını bitirdi.

30 Ağustos’da Fındıkpınarı ile Menteş arasında oynanacak maçı kazanan takım, bu yılın şampiyonu olacak.

 

AYVAGEDİĞİ’NDE YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

Mersin Büyükşehir Belediyesinin Toroslar Belediyesi ile birlikte düzenlediği 30 Ağustos Ayvagediği Zafer Kupası Futbol Turnuvası’nda yarı finalistler belli oldu. Hakeme şiddet olaylarından dolayı bir hafta gecikmeli devam eden turnuvada final maçı 30 Ağustos’ta oynanacak. Geçtiğimiz hafta sonu oynanan çeyrek final ilk maçında Çavuşlu, Gözne’yi 2-1 yenerken, Kavaklıpınar’da Ayvagediği’ni 4-2 yendi ve yarı finale kaldı. 3’üncü çeyrek final maçında Güzelyayla, Değirmendere’yi 2-1 yenerken, Burhan’da Camili’yi 1-0 yenerek son yarı finalist oldu. Hafta içi oynanacak yarı final maçlarının ardından finale çıkacak takımlar, 30 Ağustos’ta karşı karşıya gelecek. Bu yıl Fındıkpınarı ve Ayvagediği’nde şampiyon olan takımlar, Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek.

 


Etiket: mersin, yarı final, zafer kupası


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA