Beşiktaş, bu sezon mağlup olmadı




Tarih: 28 Ağustos 2024 Çarşamba 11:33

İHA

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında yarın İsviçre temsilcisi Lugano’yu konuk edecek.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Beşiktaş, yarın saat 21.00'de Tüpraş Stadı'nda İsviçre ekibi Lugano ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılar deplasmanda oynanan ilk müsabakada sahadan 3-3'lük skorla ayrıldı. Kartal, sahadan galibiyetle ayrılması durumunda turu geçen taraf olacak. Müsabakanın berabere sonuçlanması halinde ise uzatmalara gidilecek. 15'er dakikalık iki uzatmanın ardından eşitlik bozulmadığı takdirde de Avrupa Ligi'ne kalan takımı seri penaltı atışları belirleyecek.

Beşiktaş, elenmesi durumunda UEFA Konferans Ligi'nde mücadele edecek.

AVRUPA KUPALARINDA 244. MAÇ

Beşiktaş, Avrupa kupalarında bugüne kadar 243 maça çıktı. Siyah-beyazlılar, söz konusu müsabakalarda 91 galibiyet, 49 beraberlik, 103 yenilgi yaşadı. Avrupa mücadelesinde 320 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde 365 gol gördü.

Siyah-beyazlı ekip, bu sezon oynadığı 4 müsabakadan 3 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrıldı. Van Bronckhost'un öğrencileri, deplasmanda oynanan Lugano karşılaşmasında 3-1 öne geçerken, rakibinin peş peşe bulduğu gollere engel olamadı ve mücadele 3-3 sona erdi. Bu maç aynı zamanda siyah-beyazlı ekibin bu sezon galibiyet alamadığı ilk resmi müsabaka oldu. Süper Kupa'da Galatasaray'ı yenen 5-0 Beşiktaş, ligde oynadığı maçlarda da Samsunspor (2-0) ve Antalyaspor'u (4-2) mağlup etmişti.


Etiket: beşiktaş, spor


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA