BURHANSPOR’UN KUPASINI SEÇER TAKDİM ETTİ




Tarih: 2 Eylül 2024 Pazartesi 10:05

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Toroslar Belediyesinin birlikte düzenlediği ‘30 Ağustos Zafer Kupası Ayvagediği Futbol Turnuvası’ sona ererken, Çavuşlu’yu 2-1 mağlup eden Burhan Spor şampiyon olarak kupayı havayı kaldırdı.

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve geleneksel hale gelen Ayvagediği Futbol Turnuvası, bu yılda kıran kırana mücadelelere sahne oldu. Rakiplerini eleyerek finale kadar gelen Burhanspor-Çavuşlu karşılaşmasını binlerce seyirci izlerken, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer başta olmak üzere, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış, Talat Dinçer ile Hasan Ufuk Çakır, CHP Toroslar İlçe Başkanı Cumali Akbaş, Meclis üyeleri katıldı. Gerçekleştirilen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupaları protokol üyeleri tarafından verilirken, turnuvanın şampiyonu Burhanspor’un kupası ise Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile Akdeniz Belediye Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız tarafından takdim edildi. Öte yandan Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası’nın şampiyon olan takımı ile Ayvagediği 30 Ağustos Zafer Kupası’nın şampiyon olan takımı 15 Eylül’de Akbelen Stadyumu’nda ‘Süper Kupa’ maçı oynayacaklar.

 

SEÇER, “MÜCADELEYİ HEPSİ YAPTI, KAZANAN MERSİN OLDU”

Törende bir konuşma yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Her iki turnuvada toplam 42 takım mücadele etti ancak kazanan Mersin oldu. Mücadeleyi hepsi yaptı, kazanan Mersin oldu. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz ve huzurumuz oldu. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, huzurumuzu daim etsin. Emeği geçen tüm belediye başkanlarına, muhtarlarımıza ve sporculara teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Seçer’in konuşmasının ardından şampiyon olan Burhanspor’a kupasını Başkan Seçer takdim etti. Daha sonra şampiyonluk hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

 


Etiket: burhanspor, spor


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA