İL SPOR GÜVENLİK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ




Tarih: 2 Eylül 2024 Pazartesi 17:52

Haber Merkezi

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında, İl Spor Güvenlik Toplantısı gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda; Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine dair kanun gereğince, İlimizde spor alanlarında yapılacak spor müsabakalarının güvenliğinin sağlanmasına ilişkin önlemler gözden geçirildi, muhtelif kararlar alındı. Vali Pehlivan, 2024-2025 sezonunun, sporun ruhuna yaraşır bir şekilde tamamlanması için ilgili tüm kurumların, birimlerin, kulüplerin, sporun içindeki paydaşların koordinasyon içerisinde görevlerini titizlikle yerine getirmesinin önemini vurguladı, sezon içerisinde yapılacak müsabakalarla ilgili alınması gereken tedbirlerin müsabaka öncesi, esnası ve sonrasını kapsayacak şekilde titizlikle planlandığını ve uygulanmakta olduğunu ifade etti. Toplantıya; Vali Yardımcısı Ahmet Gazi Kaya, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Osman Yıldızbakan ve ilgili kurum yetkilileri katıldı. 


Etiket: AliHamzaPehlivan, mersin, toplantı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA