KOCAMAZ, SON GÖREVİNİ YERİNE GETİRDİ




Tarih: 3 Eylül 2024 Salı 18:49

HABER MERKEZİ

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, önceki gün hayata veda eden babası Mustafa Kocamaz’ı son yolculuğuna uğurladı.

Tarsus ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevlerini de yapan İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, önceki gün sosyal medya hesabından babasının ölümüyle ilgili, Rahatsızlığı nedeniyle uzun süredir tedavi gören Sevgili Babamız Mustafa Kocamaz bugün saat 15:20’de Rabbine kavuştu! Rabbim ruhunu şad, mekanını cennet eylesin. Bizleri de Sevgili Annemizle birlikte cennetinde buluştursun İnşallah” paylaşımını yapmıştı. Burhanettin Kocamaz, dün Tarsus Şehir Mezarlığında babası Mustafa Kocamaz’ı son yolculuğuna uğurladı.

 

SEÇER VE BOLTAÇ TÖRENE KATILDI

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedilen Mustafa Kocamaz’ın cenaze törenine ise başta Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç olmak üzere, çok sayıda siyaset ve iş dünyası isimleri katıldı. 


Etiket: kocamaz, cenaze, mersin


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA