Turgut Özal Bulvarı, 7 Eylül’e kadar kısmi olarak trafiğe kapatıldı




Tarih: 4 Eylül 2024 Çarşamba 13:06

(İHA)

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat Turgut Özal Bulvarı’nda gerçekleştirilecek altyapı çalışmaları dolayısıyla arterin 7 Eylül Cumartesi gününe kadar kısmi olarak trafiğe kapalı olacağını duyurdu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ Genel Müdürlüğü iş birliğiyle şehir genelinde yeni şebeke hatlarının imalatı büyük bir hızla sürüyor.

Bu kapsamda gerçekleştirilecek altyapı çalışmaları dolayısıyla Onikişubat’ın işlek arterlerinden Turgut Özal Bulvarı, 7 Eylül Cumartesi gününe kadar kısmi olarak trafiğe kapalı olacak.
Ulaşım Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, gerçekleştirilecek altyapı çalışmaları sırasında ulaşımda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmaması için trafik işaret ve işaretçilerine dikkat edilmesi ve ulaşımda alternatif güzergahların kullanılmasının önem arz ettiği belirtildi.


Etiket: kahramanmaraş, turgutözal, trafik


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA