MDOB SEZONU MUHTEŞEM BİR KONSERLE AÇIYOR




Tarih: 5 Eylül 2024 Perşembe 17:58

HABER MERKEZİ

Mersin Devlet Opera ve Balesi, 2024-2025 sezonuna, müzik ve dans tutkunlarının kalplerini fethedecek görkemli bir Açılış Konseri ile karşılıyor.

1 Ekim 2024 tarihinde saat 20:00'de Opera Sahnesi’nde gerçekleştirilecek olan unutulmaz gece, klasik müzik tutkunlarına hitap eden özenle seçilmiş bir repertuvar ile sanatseverlere eşsiz bir gece sunmayı hedefliyor. Programda yer alan eserler hem klasik müziğin ihtişamını hem de çağdaş eserlere olan ilginin altını çizecek. Sadece sahnede değil, aynı zamanda seyircinin kalbinde de iz bırakacak olan bu etkinlik için hazırlıklarını titizlikle sürdüren Mersin DOB, sanatın büyüsünü her yaştan izleyiciyle buluşturarak, Mersin’in kültürel hayatına damga vuracak. Mersin Devlet Opera ve Balesi, her yıl olduğu gibi bu sezon da Türkiye'nin ve dünyanın en sevilen opera ve bale eserlerini sahnelemeye devam edecek. Sezonun ilk yarısında, dünya çapında ün kazanmış eserlerden Carmen Operası, Palto Operası ve Fındıkkıran Balesi prömiyer performanslarla sahnelenerek izleyicilere eşsiz bir sanat deneyimi sunacak. Bu başyapıtlar, Mersin Devlet Opera ve Balesi’nin yetenekli sanatçıları tarafından sahneye taşınarak, sanatseverlerin kalplerine dokunacak. Mersin Devlet Opera ve Balesi, 2024-2025 sezonunda sadece opera ve bale eserleriyle değil, aynı zamanda Çocuk Oyunları, Müze Konserleri, Müzikal Eserler ve zengin Konser programlarıyla da her yaş grubundan izleyiciye hitap etmeyi hedefliyor. Bu çeşitlilik, Mersin’in kültürel hayatını zenginleştirirken, sanatın farklı dallarını da izleyiciyle buluşturacak. Sanatseverler, bu unutulmaz etkinliklerde yer almak için biletlerini Mersin Devlet Opera ve Balesi gişelerinden veya https://www.biletinial.com adresinden temin edebilirler. 


Etiket: mdob, sanat, mersin


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA