Uyuşturucu satmak isteyen şahıslar suikast silahıyla yakalandı




Tarih: 17 Eylül 2024 Salı 12:53

(İHA)

Antalya’dan getirdikleri uyuşturucuyu Afyonkarahisar’da satmak isteyen 2 şahıs jandarmanın operasyonu ile yakalanırken, şahısların aracında yapılan aramada ise uyuşturucu maddeler ile suikast silahı da ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Y.Ç. ve S.Ç., isimli şahısların Antalya’dan temin ettikleri uyuşturucu maddeleri Afyonkarahisar’da satacağı kaydedildi. Şahısların kullandığı aracı takibe alan ekipler ardından aracı Dinar ilçesi Gökçealan köyünde durdurdu. Araçta arama yapan ekipler 300 gram metamfetamin, 50 gram skunk maddesi, 3 adet sentetik ecza hapı, kullanıma hazır bir içimlik esrar, uyuşturucu kullanmak aparatı, bir adet tabanca, bir adet suikast silahı ve çok sayıda mermi ile suçta elde edildiği değerlendirilen 15 bin 200 TL para ele geçirildi.
Olayın ardından şahıslar gözaltına alındı.


Etiket: antalya, uyuşturucu, narkotik


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA