“MERSİN MARİNA 5” DENİZE İNDİRİLDİ




Tarih: 27 Eylül 2024 Cuma 17:07

HABER MERKEZİ

Mersin Marina’nın sürdürülebilirlik politikası kapsamında yüzde yüz geri dönüşümlü malzemeden üretilen yeni kurtarma ve yangın söndürme botu denize indirildi. “Mersin Marina 5” isimli bot ile marina içerisinde olası yangın durumlarına artık denizden de müdahale edilebilecek ve büyük boyutlu tekneler rahatlıkla yedeklenebilecek.

İzmir Shipyard tarafından tamamlanan inşası tamamlanan kurtarma ve yangın söndürme botunun teslimi tamamlandı. Mersin Marina’nın sürdürülebilirlik politikası kapsamında ana malzeme olarak %100 geri dönüşümlü HDPE 2 kullanılan botun, denize indirilmesi ve kullanım denemeleri marina ekiplerince gerçekleştirildi. Botta bulunan yangın söndürme sistemi, 8 metre derinden su emiş ve 15 metre ileri su püskürtme özellikleri ile olası yangın durumlarında denizden de müdahaleyi sağlıyor. Aynı zamanda üzerinde bulunan nozullar ile yangına müdahale esnasında kişiyi ısıdan koruma özelliği bulunan botta, büyük boyutlu teknelerin yedekleme için rahatlıkla yanaşabileceği bir çift baba da yer alıyor. 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA