POLİSTEN İŞYERLERİNE KAPSAMLI DENETİM




Tarih: 27 Eylül 2024 Cuma 17:08

HABER MERKEZİ

Mersin Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından iş yerlerine yönelik kapsamlı denetim yapıldı. 8 iş yerine toplam 1 milyon 550 bin TL ceza uygulandı.

Mersin Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Spa, Sauna, Hamam, Masaj Salonları ve Umuma Açık Alkollü İş Yerlerine yönelik geniş kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi. 46 ekip ve 142 personelin katılımıyla yapılan bu denetimlerde, SGK ve Maliye Denetmenleri de görev aldı.

Denetim sonucunda; 22 ayrı iş merkezi incelendi. 3 yabancı uyruklu kayıtsız işçi belirlendi ilgili kuruma teslim edildi.  8 ayrı iş yerinde usulsüzlükler tespit edilerek, toplamda 1.550.000 TL idari para cezası uygulandı. 292 şahsa gerekli kontroller gerçekleştirildi.

Mersin Emniyet Teşkilatının halkın güvenliğini sağlama ve yasaların uygulanmasını teşvik etme konusundaki kararlılığını sürdüreceği bildirildi. 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA