ŞAMPİYON AŞÇILARDAN ARIÖZ’E ZİYARET




Tarih: 3 Ekim 2024 Perşembe 18:16

HABER MERKEZİ

VI. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali’nde büyük bir başarı elde ederek 2 altın ve 1 gümüş madalya kazanan Toros Üniversitesi Aşçılık Programı öğrencileri, Rektör Prof. Dr. Ömer Arıöz’ü makamında ziyaret etti.

Bahçelievler Kampüsü Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete, Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. Seçkin Doğan, Aşçılık Programı Öğr. Gör. Uğurcan Metin ve başarılı öğrenciler İhsan Duru, Nisa Karşılayan ve Çiçek Yaren Genç katıldı.

Festivalde hem bireysel hem de takım olarak yarışan öğrenciler, kazandıkları 2 altın ve 1 gümüş madalya ile üniversiteyi uluslararası arenada başarıyla temsil ettiler. Ziyaret sırasında Rektör Prof. Dr. Ömer Arıöz, başta Aşçılık Programı hocası Öğr. Gör. Uğurcan Metin olmak üzere şampiyon öğrencileri tebrik etti ve bu başarıların devam edeceğine inandığını dile getirdi.

Rektör Arıöz, “Afyon’da düzenlenen festivalde öğrencilerimiz 2 altın ve 1 gümüş madalya kazanarak bizi gururlandırdı. Şimdi de onları Kayseri’ye gönderiyoruz ve oradan da altın madalyalarla döneceklerine olan inancım tam” ifadelerini kullandı. 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA