Çakır, “Hem Odamız, hem de Mersin bizlerden çok şey bekliyor”




Tarih: 7 Ekim 2024 Pazartesi 12:45

Rabia ARSLAN

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meslek Komiteleri, işbirliklerini güçlendirmek ve diyaloglarını artırmak amacıyla Ortak Toplantı’da bir araya geldi. MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, “Hem Odamız, hem de Mersin bizlerden çok şey bekliyor” dedi.

Gerçekleştirilen toplantıya Business Networking Akademi Kurucusu Ertuğrul Belen’in “Networking ve Hızlı İşbirliği Seansı” başlıklı uygulamalı eğitimiyle başlanırken, Suna Okur da sosyal davranış kuralları ve imaj yönetimi üzerine katılımcılara bilgi verdi. Belen, güçlü bir network oluşturmanın ipuçlarını paylaşarak, ticari ilişkilerde doğru bağlantılar kurma ve ilişkileri sürdürülebilir hale getirme yöntemlerine değindi. Uygulamalı eğitimle katılımcılara pratik beceriler kazandırıldı. Okur ise, imajdan tanışma ve tanıştırma kurallarına, giyim kuşamdan toplantı protokolüne kadar çeşitli konularda bilgiler sundu.

“TÜRKİYE’YE DE ÖRNEK OLACAĞIZ”

Toplantının açılışında konuşan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, meslek komitesi üyelerine etkin çalışmaları için teşekkür etti. Çakır, MTSO’nun kentsel dönüşüm, ticaret ve kültür-sanat alanındaki projelerine değinerek, Mersin’de mesleki eğitim alanında bir model oluşturma hedeflerinden bahsetti. Ayrıca, Türkiye’nin en etkin ticaret odalarından biri olduklarını vurguladı. Çakır, Mersin ticaret ve sanayi odasının hem bugünün hem de gelecek için önemli olduğunu vurguladı. Çakır, “ TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun açıklamasıyla; Türkiye’nin şu anda en etkin çalışan, en nitelikli proje üreten, hizmet kalite standartlarıyla en önemli ilk beş ticaret ve sanayi odası arasındayız. Nasıl ki Türkiye’de birçok ilki gerçekleştiren Oda bizsek herkes bilsin ki meslek komitelerimizle, meclisimizle, yönetimimiz ve çalışanlarımızla, kent ekonomisindeki yeşil dönüşümü, dijitalleşmeyi, verimliliği, kümelenmeyi ve yenilikçi mesleki eğitimi hayata geçirecek kurum da yine biz olacağız. Türkiye’ye de örnek olacağız” dedi.

Meclis Başkanı Hamit İzol da komitelerin önemine dikkat çekerek, yönetim ve meclisin çalışmalarına yön verdiğini belirtti. Daha büyük projelere imza atabilmek için diyalogların artırılması gerektiğini ifade etti.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı düzenlendi. Komite Üyeleri’nin yanı sıra toplantıya MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, Meclis Başkanı Hamit İzol, Yönetim Kurulu ve Meclis Divan Kurulu Üyeleri de katıldı.


Etiket: hakan sefa çakır, mersin ticaret ve sanayi odası


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA