Mersin, Geleceğin İş Gücüne Yatırım Yapıyor




Tarih: 18 Ekim 2024 Cuma 12:23

Rabia ARSLAN

Mersin, "Geleceğin İşlerine Yönelik Teknoloji Tabanlı Uygulamalı Eğitim Merkezi" projesi kapsamında düzenlenen eğitim programlarının bir bölümünü tamamladı. Eğitimleri başarıyla bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi.

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen projede, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), Mersin Üniversitesi ve Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD) işbirliği ile çeşitli teknoloji odaklı eğitimler sunuldu. Ağustos'ta başlayan eğitim programlarına yaklaşık 250 kişi katıldı.

Sertifika töreninde konuşan MTSO Başkanı Hakan Sefa Çakır, katılımcıların iş hayatına bir adım önde başlayacaklarını vurguladı. GİŞKAD Başkanı Mürüvvet Beydağı, kadınların iş yaşamında daha fazla yer almasının önemine değinirken, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Hakan Öztürk de projeye destek vermeye hazır olduklarını belirtti.


Etiket: mersin, mtso, teknoloji


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA