TURGUT, ESNAF ZİYARETİNDE




Tarih: 19 Ekim 2024 Cumartesi 11:04

HABER MERKEZİ

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, beraberinde CHP İlçe Başkanı Gökhan Arslan, İlçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Atatürk Caddesi’nde bulunan esnafı ziyaret etti.

Kent merkezi ve mahallelerde esnaf ile vatandaşları ziyaret etmeyi sürdüren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’un bu seferki durağı Atatürk Caddesi oldu. Başkan Turgut, beraberinde CHP İlçe Başkanı Gökhan Arslan, İlçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleriyle birlikte, Atatürk Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler diledi. Kente yapılacak her proje ve hizmette istişareye önem verdiklerini belirten Başkan Turgut, ‘Muhtarlarımızın, esnaf ve her kesimden vatandaşımızın görüş, öneri ve taleplerini dinliyor, halkımızdan gelen talepler doğrultusunda çözüm üretiyoruz’ ifadelerini kullandı. 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA