SİLİFKE FIRSAT TEPTİ




Tarih: 21 Ekim 2024 Pazartesi 16:30

HABER MERKEZİ

Nesine 3. Lig 1. Grup’ta yer alan Silifke Blediyespor, 7. Hafta mücadelesinde konuk ettiği Bursaspor ile 0-0 berabere kalarak, 2.’liğe yükselme şansını kullanamadı.

Nesine 3. Lig gruplarında 7. Hafta geride kalırken, 1. Grup’ta 4. basamakta bulunan Silifke Belediyespor, ikinci sıradaki Bursasopur’u konuk etti. Silifke’de oynanan karşılaşma golsüz sonuçlandı. 1 puan alan mavi beyazlılar, rakibini yenseydi 2’inci sıraya kadar yükselecekti. Silfke Şehir Stadyumunda oynanan karşılaşmada 1 maç cezası bulunan Teknik Direktör İlker Avcıbay, takımı tribünden yönetirken, daha etkili bir oyun ortaya koyan taraf olan mavi yengeçler, her iki yarıda da aradığı golü bir türlü bulamadı. Geride kalan 7 haftada 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak, 14 puanla 4. sırada bulunan Silifke ekibi önümüzdeki hafta Kırşehir Futbol Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA