MESKİ rakip tanımadı




Tarih: 4 Ocak 2026 Pazar 16:14


3 Ocak Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nda MESKİ mutlu sona ulaştı

 Toroslar Belediyesi tarafından düzenlenen 3 Ocak Kurtuluş Kupası Kurumlar Arası Futbol Turnuvası sona erdi. Final maçında Mersin Barosu’nu 2-1 mağlup eden Mersin Büyükşehir Belediyesi & MESKİ turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Finalde güzel bir mücadele ortaya koyan Mersin Barosu turnuvayı ikinci sırada bitirdi.

Sıralama maçında İl Sağlık Müdürlüğü karşısında galip gelen Toroslar Belediyesi turnuvayı üçüncü oldu. Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız organizasyona ve spora verdiği katkılar dolayısıyla onur ödülüne layık görüldü.

Toroslar Belediyesi tarafından düzenlenen 3 Ocak Kurtuluş Kupası’nda 23 kurum takımı mücadele etti.

Final müsabakası, her iki takımın fair-play ruhuna uygun mücadelesiyle tamamlandı.

Müsabakanın ardından düzenlenen törende, turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi-MESKİ futbol takımı şampiyonluk kupasını kaldırdı. Organizasyon kapsamında dereceye giren ilk 3 takıma plaket ve madalyaları takdim edildi.

 

BAŞKAN YILDIZ: SPOR, DOSTLUĞUN VE DAYANIŞMANIN EN GÜÇLÜ AKTÖRÜDÜR

 

Ödül töreninde konuşan Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, turnuvaya katılan tüm kurumlara teşekkür ederek, “3 Ocak onuruna düzenlediğimiz kurumlararası futbol turnuvamızın finalindeyiz. Spor; dostluğun, dayanışmanın ve bir arada olmanın en güçlü aktörlerinden biridir. Bu kent, 1922 yılında boyun eğmemiş, itiraz etmiş ve direnişiyle emperyalizmi bu topraklardan göndermiştir. İşte bu kupa, o onurlu direnişin anısına düzenlenmektedir. Toroslar’ı spor açısından zengin bir ilçe yapmak için çalışıyoruz. Kurumlararası turnuvamızın yanı sıra köyler arasında düzenlediğimiz 30 Ağustos Zafer Kupası Turnuvamız var. Yeni kurulan Toroslar Belediyesi Spor Kulübümüz ve ikinci ligde mücadele eden başarılı kadın voleybol takımımız bunun en somut örnekleridir. Toroslar, Mersin’de sporun başkenti olacak. Bunun için alt yapı tesislerimiz, gencecik ve dinamik bir nüfus yapımız var.” dedi.

 

GÜNAY: KUPAYI KALDIRMAK ONUR VERİCİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığında antrenör olarak görev yapan Yalçın Günay, şampiyon olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek; “Böyle anlamlı bir günde bu kupayı kaldırmak bizim için onur verici bir olay. Hepimiz Mersinliyiz, Mersin’de yaşıyoruz. Burada yaşadığımız için de bu şehre hizmet etmeye çalışıyoruz. Bütün katılım sağlayanlara da teşekkür ediyoruz. Hepsi çok güzel mücadele ettiler. Kazanan biz olduk. Zaten bir kişi kazanacaktı, o da bize nasip oldu. O anlamda çok mutluyuz. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve Mersin Büyükşehir Belediyesi çalışanı olmaktan da mutluluk duyuyoruz. Kurumumuza da bu anlamlı günde bu kupayı kazandırdığımız için çok onurluyuz, çok mutluyuz” dedi.

 

 

PROTOKOL VE SPORSEVERLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

 

 

Karşılaşmaları; Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, MESKİ Genel Müdürü Ali Rıza Özdemir, Mersin Barosu Başkanı Gazi Özdemir, CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Okan Süleyman Kaya, Toroslar İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Özdemir, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mithat Ertaş, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda sporsever tribünlerden takip etti. (Haber Merkezi) 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA