Okçulardan tam isabet




Tarih: 27 Şubat 2026 Cuma 15:10


Okçuluk U18, U21 ve Büyükler İl Birinciliği’nde Alp Okçuluk Spor Kulübü 5 şampiyonlukla müsabakalara damga vurdu

HASAN KÜÇÜK

Mersin’de Kadınlar ve erkekler, makaralı ve klasik yay branşlarında düzenlenen Okçuluk İl Birinciliği müsabakaları kıyasıya mücadelelerin ardından tamamlandı. Alp Okçuluk Spor Kulübü 5 birincilik elde etti.

Disiplin, odaklanma ve sabrın sporu olan okçulukta sporcular, hedefe sadece oklarını değil, emeklerini, azimlerini ve hayallerini de gönderdi.

Çekişmeli müsabakalar sonunda Alp Okçuluk Spor Kulübü’nün 2010 doğumlu sporcusu Aydın Sevinç makaralı yay  erkekler U18, U21 ve büyükler kategorilerinde, 2009 doğumlu Mehmet Emin Şanal klasik yay erkekler U18, U21 ve büyükler kategorilerinde, 2009 doğumlu Irmak Aydın makaralı yay  kadınlar U18 kategorisinde, 2009 doğumlu Yağmur Sarı klasik yay kadınlar U18 ve U21  kategorilerinde, 2005 doğumlu Ayishe Taghızade klasik yay büyük kadınlarda şampiyon oldu.

Kulübün sporcularından Mustafa Özdemir, Onur Kaan Temel, Mehmet Emin Şanal, Ayishe Taghızade, Yağmur Sarı,  Elif Tuğçe Üçtepe, Nur Eker ve Aydın Sevinç 11-15 Mart 2026 da Antalya’da yapılacak olan 18 Mart Çanakkale şehitleri Türkiye Kupası 1. Ayak yarışmalarında mücadele edecek.  


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA