Zirvede ikili yarış




Tarih: 1 Mayıs 2026 Cuma 16:21


Gülnar Belediyespor, Tarsus Yıldırımspor ve Çayspor haftayı galibiyetle kapattı

HASAN KÜÇÜK

Mersin 1. Amatör Küme Play-Off 2. hafta mücadelesinde Tarsus Yıldırımspor ile Çeşmelispor arasında oynanan karşılaşma gol yağmuruna sahne oldu. Tarsus Şehir Stadı’nda oynanan mücadelede ev sahibi ekip sahadan 4-3 galip ayrıldı.

Karşılaşmada Tarsus Yıldırımspor’un yıldızı Sedat Aslan oldu. Attığı iki golle takımını sırtlayan Aslan’a Osman Kaan ve Ahmet Nur Özel de gol katkısı vererek galibiyette önemli rol oynadı.

Çeşmelispor’da ise Gökhan Göksu biri penaltıdan olmak üzere iki gol kaydederken, takımın diğer golü Tarsus Yıldırımspor oyuncusu Mustafa Talha Yıldırım’ın kendi kalesine attığı golle geldi.

 

GÜLNAR’DAN KRİTİK GALİBİYET

Gülnar Belediyespor sahasında şampiyonluk adaylarından Tece Limongücü’nü 2-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Limongücü’nde Nedim Gizlen 72. dakikada kırmızı kart görerek takımını eksik bıraktı.

Ev sahibi ekipte goller 73. dakikada Taha Nural ve 90+2’de Kenan Abdullah Çiftçioğlu’ndan geldi.

 

ÇAYSPOR’DAN TEK GOLLÜ ZAFER

Çayspor, Barbarosspor karşısında Murat Epçin’in 80. dakikada attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Play-off grubunda Gülnar Belediyespor 6 puanla averajla liderliğini sürdürürken, aynı puana sahip Tarsus Yıldırımspor ikinci sırada yer aldı. Üçüncü sıradaki Tece Limongücü ile dördüncü sıradaki Çayspor’un ise 3’er puanı bulunuyor.

Sezon sonunda play-off’u ilk üç sırada tamamlayan takımlar Süper Amatör Lig’e yükselme hakkı elde edecek.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA