“İtalya’da İstiklal Marşı’nı okutmak istiyorum”




Tarih: 19 Mayıs 2026 Salı 16:35


Antalya’da dünya üçüncüsü olan Mersinli Yunus Emre, “Yeni hedefim dünya şampiyonluğu.” dedi

HASAN KÜÇÜK

 

Mersinli sporcu Yunus Emre Çiftçi, Antalya’da 13-17 Mayıs 2026 tarihleri arasında düzenlenen WAKO Dünya Kick Boks Şampiyonası’nda önemli bir başarıya imza attı. Mersin Demir 33 Spor Kulübü sporcusu olan Çiftçi, “69 kilogram Light Contact” kategorisinde dünya üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Toroslar 19 Mayıs Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi olan Yunus Emre Çiftçi, kısa süre önce Diyarbakır’da düzenlenen Kick Boks Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu olmuştu. Başarılı sporcu, Antalya’daki dünya şampiyonasında da kürsüye çıkarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Hakimiyet’e açıklamalarda bulunan Yunus Emre Çiftçi, yeni hedefinin ekim ayında İtalya’da düzenlenecek Dünya Kupası’nda şampiyonluk olduğunu söyledi.

Çiftçi, “4 Mayıs’ta Diyarbakır’da Türkiye şampiyonu olmuştum. Antalya’da ise dünya üçüncüsü oldum. Ekim ayında İtalya’da yapılacak dünya kupasında hedefim şampiyon olup İstiklal Marşı’mızı okutmak ve Türk Bayrağı’nı göndere çektirmek. Bu benim ve ülkemiz için büyük gurur olacak. Başarımda antrenörüm Mustafa Demir’in emekleri büyük.” dedi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA