19 Mayıs Bilardo Kupası’nda heyecan sona erdi
Mersin’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bilardo Gençlik Kupası Müsabakaları tamamlandı. Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuva, 15-17 Mayıs tarihleri arasında Mersin Arena Bilardo Salonu ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Üç gün süren organizasyonda sporcular kıyasıya mücadele ederken, müsabakalar bilardo severlerden de yoğun ilgi gördü. Centilmence geçen karşılaşmalar sonunda dereceye giren sporcular ödüllerine kavuştu.
Turnuvada Serkan Kahraman şampiyon olurken, İlker Tan ikinci sırayı aldı. Ahmet Sudurağı ve Mustafa Çakar ise üçüncülüğü paylaştı. Organizasyonda ayrıca örnek davranışlarından dolayı Fırat Engin’e “Centilmenlik Ödülü” verildi.
19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen organizasyonun, gençlerin spora yönlendirilmesi ve bilardo branşının yaygınlaşmasına katkı sunduğu belirtildi. (Haber Merkezi)
|