AK Parti Camiası yasta: 1 ölü 2 yaralı




Tarih: 20 Kasım 2019 Çarşamba 17:31


Mersin’den bir dizi ziyaret için Ankara’ya giden, AK Parti Toroslar İlçe Teşkilatı Başkan ve yöneticileri dönüş yolunda kaza yaptı. Kazada 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı.

Mersin'den bir dizi ziyaret için Ankara'ya giden, AK Parti Toroslar İlçe Teşkilatı Başkan ve yöneticileri dönüş yolunda kaza yaptı. Kazada 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı. Kaza Ankara çıkışı Şoförler Cemiyeti tesisleri yakınlarında meydana geldi. İçinde AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Avni Atmaca, Toroslar İlçe yedek yöneticisi İsmail Ayberk ve önceki dönem Toroslar İlçe yöneticisi Ertan Köker'in bulunduğu otomobil aşırı sis nedeniyle kontrolden çıkarak takla attı. Kaza sonrası yapılan ihbarla olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan Acil Sağlık Ekiplerinin yaptıkları kontrolde AK Parti Toroslar İlçesi yedek yöneticisi İsmail Ayberk'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlediler. Kazada ağır yaralanan Avni Atmaca ambulans ile Konya’ya sevk edilirken AK Parti Toroslar İlçe Teşkilatı Ertan Köker ise ambulansla Ankara’ya sevk edildi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA