Hem sohbet etti, hem de uyarılarda bulundu




Tarih: 25 Haziran 2020 Perşembe 08:40


Gülnar Kaymakamı Mustafa Ayvat, esnafı tek tek dolaşıp yasakları anlattı. Kimisini uyardı, kimisiyle sohbet edip hal hatır sordu. Cadde cadde, sokak sokak hatta dükkan dükkan dolaşarak kendisi bire bir uyardı, vatandaşlara tedbirlere riayet etmeleri konusunda gerekli her şeyi anlattı.

Gülnar Kaymakamı Mustafa Ayvat, esnafları tek tek dolaşarak yasaklar hakkında bilgiler verdi.

Türkiye’nin en genç kaymakamları arasında olan ve ilçe halkı tarafından da oldukça sevilen Gülnar Kaymakamı Mustafa Ayvat, bu dönem de sorunları yerinde görerek çözüm arayışını sürdürüyor.

Ayvat, ilçede bulunan esnafları gezerek coronaya karşı çeşitli uyarılarda bulundu. Halkın sağlığının her şeyden önde geldiğine vurgu yapan kaymakam Ayvat, cadde üzerinde karşılaştığı vatandaşlarla da salgının henüz sona ermediğini bu nedenle özellikle maske konusunda gerekli önlemleri almalarını ve yasaklara riayet etmelerini istedi.


Etiket: Gülnar, Kaymakamı, Mustafa, Ayvat


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA