Kadın cinayetleri toplumumuzda en temel sorun




Tarih: 24 Temmuz 2020 Cuma 08:01


MESKİ Genel Kurulu’nda, Meclis Üyesi Aysel Mavioğlu Öner, Muğla’da katledilen Pınar Gültekin ve kadın cinayetleriyle ilgili bir konuşma yaptı

Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Aysel Mavioğlu Öner, Muğla’da katledilen Pınar Gültekin ve kadın cinayetleriyle ilgili bir konuşma yaptı Öner, şunları söyledi:

 

“Gerçekten kadın cinayetleri toplumumuzda çözmemiz gereken en temel sorunlarından biri olarak önümüzde duruyor. Sadece yasalarla bu işin hallolmayacağını, elbette ki caydırıcılığı olan bazı düzenlemelerin yapılması gerektiğini düşünüyoruz ama aslında bu konuda topluma çok büyük görevler düştüğünü düşünüyorum. Tabii ki merkezi yönetimden yerel yönetimlere kadar devletin her kurumunun bu konunun içinde olması gerektiğini de düşünüyoruz. Belediye olarak da hem Büyükşehir Belediyemiz hem de ilçe belediyelerimizin bu konuda kadın koruma evleri ve bunun gibi bir takım çalışmaların içerisinde olduğunu onlara hukuki, psikolojik destekler sunduğunu biliyoruz. Bunlar da tabii ki iyi niyet verici çalışmalar. Umut ediyorum çok kısa bir süre içerisinde artık Türkiye’de kadın cinayetleri konuşulur olmaktan çıkar. Ben de Pınar kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum, başta annesine. Ateş düştüğü yeri yakar. Sabır diliyorum, taziyelerimi iletiyorum. Allah gani gani rahmet eylesin.”


Etiket: pınar, gültekin, kadın, meclis


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA