Parklara kadın eli değdi




Tarih: 31 Ağustos 2020 Pazartesi 14:16


Tarsus’ta bulunan park ve bahçeler kadın eli ile güzelleşiyor.

Tarsus Belediyesi'nde istihdam edilen 4 kadın işçi, ilçedeki tüm park ve bahçelerin genel bakımı ve temizliğinden sorumlu tutuldu. İlçedeki parkları yeniden düzenlemeye ve parkları vatandaşlar için daha keyifli hale getiren Tarsus Belediyesi çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Bir yandan da virüse karşı mücadelesini sürdüren ekipler, halkın sağlığını korumak adına periyodik olarak tüm parklar ve çocuk oyun gruplarını tek tek dezenfekte ediyor.

Parkların temizliği ve çiçeklerin bakımı gibi birçok işte görev alan kadın işçiler, park ve bahçeleri pırıl pırıl yaparak estetiğe özen gösteriyorlar. Güzelleşen park ve bahçeler vatandaşların da büyük beğenisini kazanıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, temizlik, peyzaj düzenlemesi, çim biçme, sulama ve fidan dikme gibi günlük rutin işlemlerini aralıksız sürdürüyor.

Belediyenin çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getiren Yeniömerli Mahalle Muhtarı Yusuf Özbozkurt, '' Mahallenin sokak araları eskisinden daha temiz ve nezih bir şekilde park ve bahçeleri de sık sık ilgilenilmesinin verdiği bir hazzı yaşıyoruz. Burada her gün gelip temizlik açısından, hijyenlik açısından gayet güzel bir şekilde memnuniyetimizi ifade edebiliriz'' dedi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA