Dövenci: "Güzel bir kamp dönemi geçiyoruz"




Tarih: 1 Eylül 2020 Salı 10:10


TFF 2. Lig Kırmızı Grubu ekiplerinden Tarsus idman Yurdu’nun Kızılcahamam kampı neşeli geçiyor.

 

Tarsus İdman Yurdu futbolcuları sabah ve akşamüstü olmak üzere günde çift idman yaparak güç depoluyorlar.

 

Tarsus İdman Yurdu Kulübü Başkanı Serhat Servet Dövenci, kampta bazı yetenekli genç oyuncuları denediklerini, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirtti. İç transferde 12 futbolcuyla yeniden anlaşma sağladıklarını ifade eden Dövenci, dış transferde de Galatasaray alt yapısında Abdussamed Karnucu’nun da kampta yer aldığını söyledi. 2020-2021 sezonun hazırlıklarını tüm hızıyla devam ettiğini kaydeden Başkan Dövenci, “Takımımız şuan Kızılcahamam’da Teknik direktörümüz başarılı hocamız Ergün Penbe öncülüğünde devam ediyor. İyi bir kamp dönemi yaşıyoruz. Takımımız güç depoluyor. Tarsus İdman Yurdu başarılı bir lig çıkaracak, bundan şüphemiz yok. İyi günlere birlikte ulaşacağız. Transfer çalışmamız devam ediyor” dedi. Tarsus İdman Yurdu’nun hak ettiği konuma gelmesi için çalıştıklarını belirten Başkan Dövenci, kendilerine her konuda yardımcı olan Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a teşekkür etti. (İHA)


Etiket: tiy, 2.lig


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA