Mersin’den Antalya’ya salça kovasında uyuşturucu sevkiyatı




Tarih: 9 Eylül 2020 Çarşamba 14:48


Mersin’den Antalya’ya uyuşturucu madde taşıdığı belirlenen kamyon narkotik ekiplerince havadan ve yerden uzun süre takip edildikten sonra Antalya’da kent girişinde durduruldu. Durdurulan araçta salça kovaları ve pantolon içine gizlenmiş 6 kilo 520 gram metamfetamin ele geçirildi. Şüphelilerin evinde yapılan aramada ise 5.5 kilogram eroin elde geçirildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Aksu ilçesi Expo Kavşağı'nda takibinde oldukları bir kamyonu durdurdu. Yapılan aramada kasadaki salça kovaları içine gizlenmiş 6 kilogram 520 gram metamfetamin ele geçirildi. Polis, kamyonda yakalanan N.G’nin bağlantılı olduğu B.İ, E.S ve M.A’yı Kepez Devlet Hastanesi yakınında yakaladı. Eve yapılan baskında yatağın altında poşete sarılı şekilde 5,5 kilogram eroin, hassas terazi, pompalı tüfek, 32 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan M.A, B.İ, E.S. ve N.G, emniyetteki ifadelerinin ardından “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama” suçundan adliyeye sevk edildi.  Öte yandan narkotik ekiplerinin Yeşildere Mahallesi’nde yaptıkları operasyonda da 4 şüpheli yakalandı. 4 şüpheli emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İki operasyonda yakalanan uyuşturucu madde miktarının yaklaşık 56 bin kişiye ulaşmadan polis tarafından yakalandığı bildirildi. (İHA)

 


Etiket: akdeniz, mersin, uyuşturucu


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA