Mersin Emniyetinden korona virüsüne karşı çağrı




Tarih: 13 Eylül 2020 Pazar 12:02


Mersin Emniyet Müdürlüğü, ’hep birlikte Mersin’ sloganıyla sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla, Mersinlilere hem teşekkür etti hem de korona virüs salgınına karşı birliktelik çağrısı yaptı.

Mersinliler, tüm dünyayı etkisi altına alına korona virüs salgınına karşı ilk dönemde 'evde kal' çağrılarına uyarak, başarılı bir sınav vermişti. O dönemde büyükşehirler içinde en az vakaya sahip olan ilde, rakamlar tek hanelere kadar düşmüştü. Salgının ikinci dalgasıyla birlikte vaka sayıları artan iller arasında yer alan Mersin'de, emniyet birliktelik çağrısı yaptı. İl Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından 'hep birlikte Mersin' sloganıyla paylaşılan videoda, "Teşekkürler Mersin. Covid-19 ile mücadelemizin ilk günlerinde birlikte aldığımız tedbirlerle süreci başarılı bir şekilde atlatmıştık. Bugünde yaygınlaşan pandemi sürecinde hep birlikte alacağımız tedbirlerle bu süreci de tekrardan başarıyla atlatacağız. Tekrar başaracağız Mersin. Maske, mesafe, temizlik” ifadeleri kullanıldı.(İHA)


Etiket: mersin, mersinemniyetmüdürlüğü, korona, virüs


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA