Mezitli’de Gatto Gabriel ile Latin rüzgarı




Tarih: 18 Eylül 2020 Cuma 10:48


Mersin’in merkez Mezitli ilçesinde Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlenen konserde, Venezuelalı şarkıcı Gatto Gabriel sahne aldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve birim müdürlerinin bisiklet pedallarına basmasıyla başlayan Avrupa Hareketlilik Haftasının ilk akşamında vatandaşlar, Latin müziği ve dansına doydu. Korona virüs önlemleri altında gerçekleştirilen, Venezuelalı şarkıcı Gatto Gabriel'in sahne aldığı konserde, Mezitlililer doyasıya dans etti. Gökay Daştan Dans Okulu ve Mersin Capoeira Gençlik ve Spor Kulübü Derneği dansçılarının muhteşem şovlarıyla eşlik ettiği gecede Gatto Gabirel, kendi şarkılarının yanında Bob Marley gibi ünlü şarkıcıların eserlerini de seslendirdi.  Vatandaşları, Mezitli’de gerçekleştirilen Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamındaki etkinliklere kontrollü şekilde katılmaya davet eden Başkan Tarhan, korona virüse karşı tedbirli olmaya maske ve mesafe kurallarına uymaya çağırdı. (İHA)

 

 


Etiket: mersin, mezitli, avrupahareketlilik, latin


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA