Toroslar’da, piknik ve mesire alanları temizleniyor




Tarih: 18 Eylül 2020 Cuma 10:53


Toroslar Belediyesi, ilçe genelindeki piknik ve mesire alanlarını düzenli olarak temizliyor. Belediye, rutin temizlik çalışmaları kapsamında vatandaşların özellikle yaz mevsiminde yoğun ilgi gösterdiği yeşil alanların bakımını gerçekleştirdi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen temizlik ve dezenfekte çalışmalarının yanı sıra piknik ve mesire alanlarının temizliği de yapılıyor. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, çöp kutularına atılmayan atıkların çevre ve görüntü kirliliğine neden olduğunu belirterek; "Doğamızı atıkların verdiği zarardan hep birlikte koruyalım" dedi. İlçedeki piknik alanlarını düzenli olarak temizleyerek, vatandaşlara daha sağlıklı ortamlar sunmayı amaçladıklarını söyledi. Başkan Yılmaz; "Doğanın kıymetini daha da iyi anladığımız bugünlerde eşsiz güzelliklere sahip yeşil alanlarımızın temizlik ve bakım çalışmalarını yoğunlaştırdık. Hemşehrilerimizden de aynı duyarlılıkla bu alanları korumalarını ve temiz tutmalarını bekliyoruz. Özenle temizlik ve bakımını yaptığımız yeşil alanlarımızı koruyup, temiz tutarak gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedefliyoruz" diye konuştu. (Haber Merkezi)

 


Etiket: toroslarbelediyesi, piknik, mesire, temizlik


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA