Kadın Yaşam, Destek ve Dayanışma Merkezi Tanıtım Günleri başladı




Tarih: 21 Eylül 2020 Pazartesi 11:24


Tarsus Belediyesi tarafından kadınların toplumsal yaşam içerisinde ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda gelişimini desteklemek için Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı olarak kurulan Kadın Yaşam, Destek ve Dayanışma Merkezinin tanıtım günleri başladı.

 

 

Tanıtım günleri kapsamında Fahrettinpaşa, Şahin, Duatepe ve Girne mahallelerinde ikamet eden kadınlar, Kavaklı Mahallesi'nde bulunan Kadın Yaşam, Destek ve Dayanışma Merkezinde misafir edildi. Kadınlara, sunulacak hizmetler, yapılacak faaliyetler ve atölyeler, dijital okuryazarlık, dijital pazarlama eğitimleri, toplumsal cinsiyet atölyesi ve spor aktiviteleri hakkında bilgiler verildikten sonra dans içerikli spor olan zumba yapıldı.

Kadın Yaşam, Destek ve Dayanışma Merkezinin açılmasıyla ilgili memnuniyetlerini dile getiren kadınlar, toplumsal yaşam içerisinde kadının, ekonomik, sosyal ve kültürel alanda gelişimini her daim projeleriyle destekleyen Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'a teşekkürlerini ilettiler.

Ayrıca yetkililer tarafından her hafta yeni mahallelerin katılımları sağlanarak etkinliklerin devam edeceği bildirildi.(Haber Merkezi)


Etiket: istanbul, sözleşmesi, kadın, yaşam, tarsus, haluk, bozdağan


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA