“Aç kalmadan ve spor yapmadan kilo vermek mümkün”




Tarih: 27 Eylül 2020 Pazar 17:35


Rezonans terapisi hakkında konuşan Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Psikoloğu Jale Köksal, rezonans teknolojisi ile birlikte kişileri karbonhidrattan uzaklaştırarak, aç kalmadan ve spor yapmadan kilo vermelerini sağladıklarını kaydetti.

Haber – Mihriban Ermiş

Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Psikoloğu Jale Köksal, rezonans terapisi hakkında gazetecilere konuşarak, kişilerin aç kalmadan, spor yapmadan ve diyet yapmadan kilo verebileceklerini söyledi. Köksal, “Kilo verme amaçlı rezonans terapileri; Rezonans teknolojisi ile her türlü bağımlılıkla mücadele ettiğimiz gibi obezitenin en önemli unsurlarından  biri olan karbonhidrat bağımlılığı ile de mücadele etmekteyiz. Sağlıklı ve kalıcı zayıflama ile fit bir vücuda sahip olabilmeniz için size ve ihtiyaçlarınıza özel olarak rezonans terapilerinin farklı formlarını bir arada kullanmaktayız. Son teknoloji rezonans cihazımız ile başta duygusal açlığa ve (strese bağlı yemek yemeye)  karbonhidratlar olmak üzere kalori içeriği yüksek gıdalara (çikolata-tatlı-pilav-makarna) karşı ilk seanstan itibaren iştahını azaltmaya yönelik etkili bir terapi yöntemi sunmaktayız” dedi.

 

ACI ÇEKMEDEN VE ACIKMADAN KOLAYCA KİLO VERME

Yapılan işlemin gıdalar üzerine uygulanan bağımlılık terapisi olduğunu söyleyen Köksal, “Bu yöntem kişide bağımlılık yaratan maddelere karşı uygulanan ve o maddeye özgü elektromanyetik frekansların vücuttan silinmesi olarak anlatılabilecek bir terapi yöntemidir. Bu terapi özellikle karbonhidrat grubu gıdalar üzerinden yapıldığında iştah azalır, kişi kolayca doymaya başlar. Kişinin bir öğünde yediği miktar çok da büyük çaba sarf etmeden azalır. Herhangi bir cerrahi işleme ve ağır diyet programlarına gerek kalmaksızın, acı çekmeden ve acıkmadan kolayca kilo verme sağlanır” şeklinde konuştu.

 

“BACH ÇİÇEKLERİ TERAPİSİ”

Ruhsal problemler için kullanılan bach çiçekleri terapisinden de bahseden Köksal, “Rezonans terapileri kapsamında kullanılır. 1930'lu yıllarda İngiliz Dr. Edward Bach, insanda 38 temel olumsuz duygu durumu; davranış örneği bulunduğunu saptadı ve bu duygu durumlarına uygun çiçek özleri belirledi. Bach çiçekleri terapisi ile; Hayır diyememe, başkalarını fazlasıyla düşünme, yeme bozukluğu, stres, depresyon, travmalar, korkular (tanımlı- tanımsız korkular), öfke kontrolsüzlüğü, fobiler, kaygılar, endişeler, panik atak, konsantrasyon, algı ve daha fazla mental alanda size katkı sağlar. Rezonans Terapileri ile yaptığımız uygulamalar ise kilo verme, sigarayı bırakma ve ruhsal destek” açıklamalarında bulundu.


Etiket: rezonans, terapi, kiloverme, ortadoğuhastanesi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA