Mersin’de Basın ve Halkla İlişkiler eğitimi yapıldı




Tarih: 8 Ekim 2020 Perşembe 11:26


Orman Genel Müdürlüğü tarafından Mersin Orman Bölge Müdürlüğü BTİ Şubesi ve her birimden birer personele yönelik Halkla İlişkiler üzerine eğitim düzenlendi.

Orman- halk ilişkilerini iyileştirmek ve geliştirmek, kendi amaç ve politikalarımızı halka anlatmak, fedakârca yürütülen ormancılık çalışmalarının kamuoyuna daha doğru ve etkin bir şekilde tanıtımına katkı sağlamak amacı ile düzenlenen eğitim 7 Ekim 2020 tarihinde Mersin Orman Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. Eğitime Orman Genel Müdürlüğü Basın Müşaviri Mümin Döngez, Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Fulin, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Şube Müdürü Songül Bahar Uğuz, Mersin Orman İşletme Müdürü Adnan Zorlukan Aber, Fidanlık Müdür Yardımcısı Deniz Beyazgül, orman işletme müdür yardımcıları, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü ve İşletme Müdürlüğü personeli katıldı.

 

Düzenlenen eğitimde etkili halkla ilişkilerin temelleri, iletişim stratejisi, sosyal medya ve etkili iletişim kurma sanatı konularında uzman eğitimciler Abdi Baktur, Mehmet Balaban, Mehmet Üney ve Münir Arıkan tarafından katılımcılara aktarıldı. Bölge Müdürü Kenan Akduman yaptığı açılış konuşmasında “Orman Genel Müdürlüğü olarak ormanların sağlığını korumak ve devamlılığını sağlamak asli görevimizdir. Eğitimin sonunda ormancılık faaliyetlerimizi sosyal medyada halka tanıtma noktasında yol alacağımıza inanıyorum. Programın hazırlanması ve uygulanmasında Orman Genel Müdürlüğümüze ve katkı sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

 


Etiket: mersin, basınvehalklailişkiler, ogm


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA