Orman Bölge Müdürü Akduman’dan Mersin ormanlarında inceleme




Tarih: 8 Ekim 2020 Perşembe 11:49


Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, Fındıkpınarı, Gözne ve Kızılbağ ormanlarındaki ağaçlandırma sahalarını inceledi.

Mersin Orman Bölge müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Mersin Orman İşletme Müdürlüğü ormancılık faaliyetlerini inceleyen Bölge Müdürü Akduman’a, Mersin Orman İşletme Müdürü Adnan Zorlukan Aber, müdür yardımcıları, şefler ve orman muhafaza memurları eşlik etti. Fındıkpınarı, Gözne, Kızılbağ ve Mersin Orman İşletme Şeflikleri endüstriyel ağaçlandırma sahaları, sıklık bakım bölmeleri ile yeni yol programında bulunan sahaları gezen Akduman, üretim hedefleri ile üretimde standardizasyon üzerinde durdu. Ana nakliyat yollarında bakım çalışmalarının mevzuata uygun olarak yapılması ve sıklık bakım çalışmalarında bakım patikalarının açılması gerektiğini belirten Akduman, ayrıca yol şebeke planındaki üretim yollarının yatırım programına konularak bir an önce yaptırılması için talimat verdi. (İHA)


Etiket: mersin, ogm, kenanakduman, orman


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA