Vali Su denetimlere devam ediyor!




Tarih: 16 Ekim 2020 Cuma 17:17


Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin’deki işlek caddelerin denetimine katılarak, vatandaşları tedbirler konusunda uyarmaya devam ediyor.

Haber – Sevcan Akgül

Mersin Valisi Ali İhsan Su, İçişleri Bakanlığı’nın gönderdiği korona virüs ile ilgili genelge doğrultusunda denetimlerini sürdürmeye devam ediyor. Mersin’in işlek caddelerinde denetimlere katılan Vali Su, vatandaşları uyarmaya devam ederken, zorunlu olmadıkça akraba ev ziyaretlerinden kaçınılması gerektiğinin altını çizdi, vatandaşları maske, mesafe ve hijyen konusunda uyardı. Genelge kapsamında Vali Ali İhsan Su, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İl Jandarma Komutanı Albay Necip Çarıkcıoğlu, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Oğuz Bavbek ile il protokolü denetime çıktı.

 

 

“AKRABA VE EV ZİYARETLERİNİ ERTELEYELİM!”

Denetimlerin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Su, denetimlerin devam edeceğinin altını çizerken, denetimlerde 3 temek kural olan maske, mesafe ve hijyen konusuna dikkat ettiklerini söyledi. Her seferinde vatandaşları bu 3 kural konusunda uyardığını dile getiren Vali Su, “Gerçekten yaptığımız denetimlerde vatandaşlarımızın bu konulara uyduğunu memnuniyetle gördüm. Bu ilimiz açısından çok iyi. İnşallah böyle devam edersek pandeminin üzerinden rahatça gelebiliriz. Yinelemek gerekir ki 3 temel kuralımız var. Maske, mesafe ve hijyen. Maskemizi takarsak, sosyal mesafeye dikkat edersek, temizliğe de dikkat edersek çok rahat şekilde pandeminin üzerinden gelebiliriz. Bütün vatandaşlara kurallara uydukları için teşekkür ediyorum. Bütün vatandaşlarımızdan özellikle isteğim akraba, ev ziyaretlerini bir süre erteleyelim, çok zorunlu ise orada da maskeli olmaya, mesafeye, hijyene dikkat edelim. Vatandaşlarımız bu konularda da duyarlı olursa bu pandemeyi daha hızlı atlatırız" açıklamalarında bulundu.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA