Muhabirimiz evliliğe ilk adımını attı!




Tarih: 18 Ekim 2020 Pazar 18:29


Gazetemiz muhabirlerinden Behzat Özgür Beyazlar, evliliğe ilk adımını attı.

Haber-Sevcan Akgül

Mersin’in Çamlıyayla İlçesine bağlı Belçınar mahallesinde gerçekleştirilen söz gazetemiz Muhabiri Behzat Özgür Beyazlar ile Gamze Toksöz evliliğe ilk adımını attı. Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yapılan törene Çukurova Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Gencay Olcan, Damga Haber İmtiyaz Sahibi Mustafa Yüksel, meslektaşını bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan törende aile büyükleri tarafından genç çifte söz yüzükleri takıldı. Oğlunun evliliğe attığı ilk adım hakkında gazetecilere konuşan Baba Mevlüt Beyazlar, büyük mutluluk yaşadığını ifade ederek, “Allah’ım tamamına erdirsin inşallah. Törenimize katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz” derken, Anne Meryem Beyazlar ise, “Umarım bir ömür boyu mutlu olurlar. Her şey gönüllerince olsun” diyerek mutluluklarını dile getirdiler.

 

 

 

 

 


Etiket: mersin, hakimiyetgazetesi, behzatözgürbeyazlar


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA